Πολιτική Απορρήτου

Κατ’ αρχάς θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι το samiotisbros.gr με κανέναν τρόπο δεν πωλεί ή ανταλλάσσει τα προσωπικά στοιχεία και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε

Όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, μας εμπιστεύεστε τα στοιχεία σας. Αντιλαμβανόμαστε ότι αυτή είναι μεγάλη ευθύνη και εργαζόμαστε για να προστατεύσουμε τα στοιχεία σας και να έχετε εσείς τον έλεγχο.

Καθώς οι νόμοι για την προστασία των προσωπικών δεδομένων αλλάζουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση, θέλουμε να σας διευκολύνουμε να δείτε ορισμένες από τις ρυθμίσεις σας για τα δεδομένα.Τίποτα δεν αλλάζει σχετικά με τις τρέχουσες ρυθμίσεις σας ή τον τρόπο επεξεργασίας των στοιχείων σας. Αντιθέτως, βελτιώσαμε τον τρόπο με τον οποίο περιγράφουμε τις πρακτικές μας και τον τρόπο που επεξηγούμε τις επιλογές που έχετε για την επικαιροποίηση, τη διαχείριση, την εξαγωγή και τη διαγραφή των δεδομένων σας. Πραγματοποιούμε αυτές τις επικαιροποιήσεις, καθώς τίθεται σε ισχύ ο νέος κανονισμός για την προστασία δεδομένων στην Ευρωπαϊκή Ένωση απο τις 25/05/2018 και χρησιμοποιούμε την ευκαιρία για να κάνουμε βελτιώσεις για τους χρήστες μας.

Αυτή η Πολιτική Απορρήτου έχει ως στόχο να κατανοήσετε ποια στοιχεία συλλέγουμε,
γιατί τα συλλέγουμε και πώς μπορείτε να ενημερώσετε, να διαχειριστείτε, να εξαγάγετε και να διαγράψετε τα στοιχεία σας.

Θέλουμε να κατανοήσετε τα είδη πληροφοριών που συλλέγουμε όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας

Συλλέγουμε τα εντελώς απαρίτητα στοιχεία για να παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Τα προσωπικά στοιχεία που μας εμπιστεύεστε όπως το Ονοματεπώνυμο σας ή η διευθυνση σας όταν κάνετε μια παραγγελία αποθηκεύονται στο σύστημα μας ώστε να διεκπεραιώσουμε την παραγγελία σας. Αποθηκεύουμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε με μοναδικά αναγνωριστικά που συνδέονται με το πρόγραμμα περιήγησης, την εφαρμογή ή τη συσκευή που χρησιμοποιείτε. Αυτό μας βοηθά σε ορισμένες διαδικασίες, όπως στη ενημέρωση του καλαθιού σας όσο περιηγείστε στην σελίδα μας.

Στοιχεία που δημιουργείτε ή που μας παρέχετε

Κατά τη δημιουργία ενός Λογαριασμού στο samiotisbros, μας παρέχετε ορισμένα προσωπικά στοιχεία στα οποία περιλαμβάνονται το όνομα και ο κωδικός πρόσβασής σας , η διεύθυνση παράδοσης και πληρωμής καθώς και στοιχεία επικοινωνίας όπως το email σας , το σταθερό ή το κινητό σας τηλέφωνο.

Πληροφορίες που συλλέγουμε όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας

Συλλέγουμε πληροφορίες όπως την διεύθυνση σας IP , το λειτουργικό σύστημα της συσκευής σας , τον τύπο της συσκευής για παράδειγμα εαν ο τύπος της συσκευης σας είναι υπολογιστής , tablet , κινητο τηλέφωνο. Συλλέγουμε τον αριθμό έκδοσης της εφαρμογής σας για παράδειγμα  Chrome εκδοση 55. Συλλέγουμε επίσης πληροφορίες σχετικά με την αλληλεπίδραση των προγραμμάτων περιήγησης και συσκευών με τις υπηρεσίες μας, αναφορές σφαλμάτων, δραστηριότητα συστήματος, καθώς και ημερομηνία, ώρα και διεύθυνση URL της παραπομπής απο κάποια άλλη σελίδα. Για παράδειγμα καταγράφουμε αν ήρθατε στο samiotisbros απο παραπομπή άλλης σελίδας όπως το google ή το skroutz.gr.

Συλλέγουμε αυτές τις πληροφορίες μόνο όταν η συσκευή σας επικοινωνεί με τους διακομιστές του samiotisbros. Για παράδειγμα για λόγους ασφαλείας όταν κάνετε μια παραγγελία συλλέγουμε την διεύθυνση IP σας για να μπορούμε να ταυτόποιησουμε την συναλλαγή σας.

Πληροφορίες που συλλέγουμε σχετικά με την δραστηριότητα σας

Συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με τη δραστηριότητά σας , τις οποίες χρησιμοποιούμε για ενέργειες όπως για παράδειγμα να σας προτείνουμε να δείτε κάποιο προιόν που μπορεί να σας ενδιαφέρει. Οι πληροφορίες δραστηριότητας που συλλέγουμε ενδέχεται να περιλαμβάνουν:

 • Όρους αναζήτησης προϊόντων
 • Προϊόντα και σελίδες που προβάλλετε
 • Αγοραστική δραστηριότητα

Σε τακτά χρονικά διαστήματα οι στατιστικές πληροφορίες σας αθροιζονται και ανωνυμοποιούνται. Για παράδειγμα θέλουμε να ξερουμε πόσοι χρήστες είδαν ένα προϊόν για να προβούμε στις αντιστοιχες παραγγελίες με σκοπό να καλύψουμε τις ανάγκες σας.

Πληροφορίες που συλλέγονται ή λαμβάνονται από τους συνεργάτες του samiotisbros

To samiotisbros συνεργάζεται με επιχειρήσεις και οργανισμούς με διάφορους τρόπους. Αποκαλούμε αυτές τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς “συνεργάτες”.Συνεργαζόμαστε με αξιόπιστες επιχειρήσεις ή οργανισμούς , το οποίο σημαίνει ότι επεξεργάζονται τις πληροφορίες εκ μέρους μας, για την υποστήριξη των υπηρεσιών μας σε συμμόρφωση με την Πολιτική Απορρήτου μας και άλλα κατάλληλα μέτρα εμπιστευτικότητας και ασφάλειας.

Συγκεκριμένοι συνεργάτες, οι οποίοι παρατίθενται παρακάτω, μπορούν να συλλέγουν ή να λαμβάνουν στοιχεία μη προσωπικής ταυτοποίησης σχετικά με το πρόγραμμα περιήγησης ή τη συσκευή σας, όταν περιηγείστε στο site μας. Αυτοί οι συνεργάτες συλλέγουν αυτές τις πληροφορίες για σκοπούς μετρήσεων δεδομένων , χρησιμοποιώντας τα δικά τους cookie ή παρόμοιες τεχνολογίες. Για παράδειγμα επιτρέπουμε στο Google Analytics να συγκεντώνει πληροφορίες σχετικά με το αριθμό των χρηστών που επισκέπτονται το samiotisbros καθημερινά με σκοπό να μας ενημερώνει για τον όγκο της επισκεψιμότητας ώστε να είμαστε προετοιμασμένοι να σας εξυπηρετήσουμε ικανοποιητικά σε περιόδους μεγάλης επισκεψιμότητας.

Συγκεκριμένοι συνεργάτες , οι οποίοι παρατίθενται παρακάτω, μπορούν να συλλέγουν ή να λαμβάνουν στοιχεία προσωπικής ταυτοποίησης για την υποστήριξη των υπηρεσιών μας. Για παράδειμγα το πρακτορείο ELTA COURIER λαμβάνει στοιχεία όπως το ονοματεπώνυμο σας και την διευθυνση σας ώστε να σας παραδώσει το δέμα σας.

Το samiotisbros χρησιμοποιεί τους παρακάτω συνεργάτες για την υποστήριξη των υπηρεσιών μας

Συνεργάτης Σκοπός / Υπηρεσία Χώρα Τύπος στοιχείων που λαμβάνονται Web Site
ΙP.gr Φιλοξενία δεδομένων samiotisbros Ελλάδα αποθηκευση των δεδομένων μας IP GR
Google Analytics Υπηρεσία μέτρησης δεδομένων ΗΠΑ στοιχεία μη προσωπικής ταυτοποίησης Google Analytics
Winbank Payment Υπηρεσία επεξεργασίας πληρωμών Ελλάδα Στοιχεία προσωπικής ταυτοποίησης κατόπιν έγκρισης δικής σας Τράπεζα Πειραιώς
skroutz analytics Υπηρεσία μέτρησης δεδομένων Ελλάδα κοινοποιούνται ανώνυμα στατιστικά χρήσης στο Skroutz.gr, ενώ τα δεδομένα που λαμβάνονται μέσω αυτής της υπηρεσίας καλύπτονται από την πολιτική απορρήτου του Skroutz.gr, δείτε εδω: Skroutz Όροι Χρήσης Skroutz

Και αφού σας εξηγήσαμε ποια δεδομένα χρησιμοποιούμε τώρα θέλουμε να σας διευκρινήσουμε και τους λόγους που τα συλλέγουμε

Οι 3 κύριοι λόγοι που συλλέγουμε τα παραπάνω δεδομένα είναι 1ον για να δημιουργήσουμε καλύτερες υπηρεσίες , 2ον για να μετρήσουμε την απόδοση των υπηρεσιών μας και 3ον για να μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας με ασφάλεια. Ποιο αναλυτικά:

 1. Παροχή , διατήρηση και βελτίωση των υπηρεσιών μας
 2. Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας, για να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.Χρησιμοποιούμε επίσης τις πληροφορίες σας, για να διασφαλίσουμε ότι οι υπηρεσίες μας λειτουργούν όπως προβλέπεται, όπως για την παρακολούθηση διακοπών λειτουργίας ή την επίλυση προβλημάτων που μας αναφέρετε. Επίσης χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας για να κάνουμε βελτιώσεις στις υπηρεσίες μας. Για παράδειγμα, κατανοώντας το χρώμα και το στύλ και τον όγκο των παπουτσιών που προτιμούν και αγοράζουν οι πελάτες μας προσαρμόζουμε τις αγορές των εμπορευμάτων μας ώστε να καλύπτουν καλύτερα τις ανάγκες σας.

 3. Παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών
 4. Ορισμένες φορές ενδέχεται να χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε για να προσαρμόσουμε το περιεχόμενο που σας προβάλουμε. Για παράδειγμα αν έχετε γραφτεί συνδρομητής στο newsletter μας , κατανοώνατς ποια προιόντα βλέπετε μπορεί να σας στείλουμε ένα ενημερώτικο email με παρόμια προϊόντα

  Δεν εμφανίζουμε εξατομικευμένο περιεχόμενο με βάση ευαίσθητες πληροφορίες όπως η φυλή, η θρησκεία, ο σεξουαλικός προσανατολισμός ή τα δεδομένα υγείας.

 5. Μέτρηση απόδοσης
 6. Χρησιμοποιούμε δεδομένα για αναλύσεις και μετρήσεις ώστε να κατανοήσουμε πώς χρησιμοποιούνται οι υπηρεσίες μας. Για παράδειγμα, αναλύουμε δεδομένα σχετικά με τις επισκέψεις σας , για ενέργειες όπως η βελτιστοποίηση του σχεδιασμού των σελίδων μας.Επισης κατανοώντας τα δεδομένα προβάλλουμε δημοφιλές περιεχόμενο στην αρχική μας σελίδα.Χρησιμοποιούμε ένα πλήθος εργαλείων μέτρησης και ανάλυσης δεδομένων για να το κάνουμε αυτό, συμπεριλαμβανομένου του Google Analytics.

 7. Επικοινωνία μαζί σας
 8. Χρησιμοποιούμε πληροφορίες που μας στέλνετε, όπως τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας ή το τηλέφωνο σας , για να μπορούμε να αλληλεπιδρoύμε απευθείας μαζί σας. Για παράδειγμα, όταν εκτελείται μια παραγγελία σας ενημερώνουμε βήμα βήμα για την εξέλιξη της με γραπτά μηνύματα SMS και με email.

 9. Προστασία του samiotisbros , των χρηστών μας και του κοινού
 10. Χρησιμοποιούμε πληροφορίες για τη βελτίωση της ασφάλειας και της αξιοπιστίας των υπηρεσιών μας. Αυτό περιλαμβάνει τον εντοπισμό, την πρόληψη και την αντιμετώπιση κινδύνων απάτης, κατάχρησης, ασφάλειας, καθώς και τεχνικά ζητήματα που μπορεί να βλάψουν το samiotisbros, τους χρήστες μας ή το κοινό.

Έχετε επιλογές σχετικά με τις πληροφορίες που συλλέγουμε και το πώς αυτές χρησιμοποιούνται

Αυτή η ενότητα περιγράφει βασικά στοιχεία ελέγχου για τη διαχείριση του λογαριασμού σας , του απορήτου σας και των πληροφοριών σας.

 1. Διαχείριση, ανασκόπηση και ενημέρωση των πληροφοριών σας
 2. Έχετε Δικαίωμα στην διόρθωση των στοιχείων σας. Όταν είστε συνδεδεμένοι στον λογαρισμό σας, μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να κάνετε ανασκόπηση και να ενημερώσετε τις πληροφορίες σας. Πιο αναλυτικά μπορείτε νας:

  • Επεξεργαστείτε το όνομα σας , το email σας και το τηλέφωνο σας
  • Επεξεργαστείτε την διεύθυνση σας
  • Να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης
  • Να διαχειριστείτε την συνδρομής σας στο newsletter

 3. Λήψη των δεδομένων του λογαριασμού σας
 4. Έχετε δικαιώμα στην φορητότητα των δεδομένων σας. Μπορείτε να κάνετε λήψη των δεδομένων του λογαριασμού σας σε αρχείο της μορφής .CSV για τις παρακάτω κατηγορίες:

  • Προσωπικά δεδομένα
  • Διευθύνσεις
  • Παραγγελίες
  • Αιτήματα που έχετε κάνει συμφωνα με τον Ευρωπαϊκό κανονισμό GDPR

 5. Αίτημα αποστολής email με όλα τα προσωπικά σας δεδομένα που έχουμε αποθηκευμένα
 6. Έχετε Δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά σας δεδομένα.Μπορείτε να αιτηθείτε ανα πάσα στιγμή μια εκτύπωση με όλα τα προσωπικά σας δεδομένα που έχουμε αποθηκευμένα.

 7. Αίτημα διαγραφής / ανωνυμοποίησης των προσωπικών σας δεδομένων
 8. Έχετε το Δικαιώμα στην λήθη αυτο σημαίνει ότι μπορείτε να αιτηθείτε την διαγραφή/ανωνυμοποίηση των προσωπικών σας δεδομένων που έχουμε αποθηκευμένα.

Αλλαγές στην πολιτική μας

Κατά καιρούς θα αναθεωρούμε την Πολιτική αυτή, αλλά η πιο πρόσφατη έκδοσή της θα είναι πάντα διαθέσιμη στο Πολιτική Απορρήτου. Αν κρίνουμε ότι μια αναθεώρηση είναι σημαντική, θα σε ειδοποιήσουμε μέσω e-mail χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση που έχεις δηλώσει στο λογαριασμό σου. Σε κάθε περίπτωση, χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας αποδέχεσαι την Πολιτική αυτή και δεσμεύεσαι από τους όρους της. Η πολιτική αυτή αναθεωρήθηκε τελευταία φορά στις 23 Μαΐου 2018 και ισχύει από τις 25 Μαΐου 2018.