Από εδώ μπορείτε να διαβάσετε τα άρθρα μας και να μάθετε περισσότερα για την χρήση των προϊόντων μας.

Οδηγίες Λειτουργίας για Θερμάστρες Ξύλου

Οι σόμπες ξύλου, σόμπες boiler και οι λέβητες, προορίζονται για τη θέρμανση ιδιωτικών κατοικιών και δημόσιων εγκαταστάσεων με τη χρήση στερεών καυσίμων. Η ποικιλία των μοντέλων επιτρέπει τη διαμόρφωση του επιθυμητού εσωτερικού χώρου με σκοπό τη δημιουργία άνεσης, αισθητικής και ευχάριστης θερμότητας. Η ενδεικνυόμενη δύναμη θερμότητας των μοντέλων καθορίστηκε μετά από τις έρευνες σύμφωνα με…

Καθαρισμός Ψησταριάς

Φτιάξτε ένα μείγμα ξυδιού – νερού σε αναλογία 1:1, ψεκάστε με αυτό τη σχάρα και να την αφήσετε να μουλιάσει για περίπου δέκα λεπτά, επαναλάβετε τη διαδικασία χρησιμοποιώντας σκέτο ξύδι και μετά τρίψτε τη σχάρα με ένα συρμάτινο σφουγγάρι ή βούρτσα. Εναλλακτικά μπορείτε να φτιάξετε να διαλύσετε σε 1 λίτρο νερό 4-5 κουταλιές μαγειρική σόδα…

Τεχνικές Ψησίματος

Άμεσο ψήσιμο: Είναι αυτό που όλοι γνωρίζουμε. Οτιδήποτε θέλουμε να ψήσουμε, τοποθετείται στη σχάρα ακριβώς πάνω από τη φωτιά και ψήνεται σε υψηλή θερμοκρασία. Είναι ιδανικό για μπριζόλες, μπιφτέκια, λαχανικά, θαλασσινά και γενικά ό,τι ψήνεται σε λιγότερο από 25 λεπτά. Έμμεσο ψήσιμο: Είναι το αργό ψήσιμο σε χαμηλή φωτιά. Αυτή η μέθοδος ψησίματος έχει σαν…

Συμβουλές για τη σωστή προετοιμασία και το άναμμα της ψησταριάς

Καθαρίστε την ψησταριά σας, ειδικά τη σχάρα, πριν από κάθε χρήση και ακολούθως περάστε τη με ένα λεμόνι. Τοποθετήστε στη σκάφη της ψησταριάς άμμο, προκειμένου να προφυλαχθεί το μέταλλο.  Ανάψτε τα κάρβουνα τουλάχιστον 30΄ πριν ξεκινήσετε να ψήνετε. Μην τοποθετείτε τρόφιμα στη σχάρα πριν τα κάρβουνα ανάψουν καλά. Λαδώστε λίγο τη σχάρα πριν αυτή ζεσταθεί…